Skip to content
Știri locale Teleorman

Teleorman: Verificări în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, după ce o autospecială a instituţiei a fost filmată la un eveniment privat

Facebook

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman anunţă că la nivelul instituţiei au început verificări interne după ce o autospecială a IPJ Teleorman a fost filmată în apropierea unei zone în care câteva persoane făceau un grătar.

În imaginile filmate cu o dronă se vede un grup de persoane care pare a participa, pe timp de zi, la o adunare, în jurul unui grătar. În aceleaşi imagini postate pe internet apare şi o autospecială de poliţie şi se vede cum un poliţist se depărtează de locul în care are loc adunarea, urcă în autospecială şi părăseşte zona, potrivit news.ro.

„Autospeciala din imagini aparţine I.P.J. Teleorman. În prezent, s-a dispus efectuarea de verificări cu privire la poliţiştii care apar în imagini şi în funcţie de rezultatul acestora vor fi dispuse măsuri conform prevederilor legale. Conducerea inspectoratului nu tolerează astfel de abateri disciplinare şi în funcţie de gravitatea acestora, împotriva poliţiştilor vinovaţi, vor fi luate măsuri legale”, anunţă IPJ Teleorman.

Surse locale au declarat pentru News.ro că evenimentul la care a fost filmată maşina de poliţie este pensionarea unui angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar poliţistul şi proaspătul pensionar se cunoşteau din copilărie, agentul trecând prin zonă să-l felicite pe fostul pompier.

La eveniment au participat, de asemenea, angajaţi ai ISU Teleorman. Reprezentantul acestei instituţii, Adrian Gelu Dragomir, a declarat că pompierii prezenţi la eveniment erau în timpul liber.

„Accesul autospecialelor ISU acolo s-a realizat doar pentru alimentarea cu apă a acestora deoarece au fost înregistrate mai multe incendii de vegetaţie uscată şi chiar o casă de locuit, în localitatea Copăceanca”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *