Skip to content
Politică

Televiziunea „călcată” de ANAF și DNA ripostează

Televiziunea „călcată” de Agenția Națională de Administrare Fiscală și Direcția Națională Anticorupție ripostează și anunță, vineri, ce măsuri drastice vor fi luate.

Astfel, este vorba despre televiziunea constănțeană Neptun TV.

Astfel, conducerea Neptun TV acuză DNA şi ANAF că vor să lichideze televiziunea din Constanţa. Jurnaliştii avertizează că se vor adresa instituţiilor naţionale şi internaţionale care apără libertatea presei, după ce procurorii au cerut, pe lângă mii de documente în original, serverul de email cu corespondenţa tuturor angajaţilor. Sufocaţi de contraole şi percheziţii, conducerea şi angajaţii Neptun Tv acuză acţiunile în forţă a DNA şi ANAF. Sunt vizate toate documentele referitoare la activitatea televiziunii de nu mai puţin de 8 ani, potrivit antena3.ro.

DNA a vrut să ridice serverul cu toate mailurile reporterilor şi celorlalţi angajaţi, lucru nemaintâlnit în mass-media din România, dar şi ilegal, spun avocaţii, informează antena3.ro.

Neptun TV este administrată de omul de afaceri Sorin Strutinsky, un apropiat al lui Radu Mazăre, arestat preventiv pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *