Skip to content
Politică

Tenebrele Consiliului PNL. Cristoiu, bilanț dur după întâlnirea liberalilor

www.ziuaconstanta.ro
" "

În cea mai recentă postare de pe blogul personal, intitulată ”Consiliul Național al PNL a confirmat: Vasile Blaga a mai vîndut o dată PDL. De data asta lui Klaus Iohannis”, jurnalistul Ion Cristoiu lansează o serie de concluzii dure după adunarea liberalilor de weekendu-ul trecut.

Concret: Cristoiu atrage atenția că ”reuniunea a fost convocată pentru Vasile Blaga să mai vândă odată partidul”.

" "

”Consiliul Național al PNL a confirmat: Vasile Blaga a mai vîndut o dată PDL. De data asta lui Klaus Iohannis
(http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-joi-9-august-2018/)
Poate că multora nu le va veni să creadă:
Mă număr printre puținii locuitori ai patriei care au urmărit atent lucrările Consiliului Național al PNL de sîmbătă, 4 august 2018.

Dacă mă gîndesc că astfel de reuniuni ale forurilor colective ale partidelor sînt importante pentru membri și lideri doar pe hîrtia statutului, în realitate deciziile fiind luate doar de președintele formațiunii, iar în cazul PNL, boccizat prin slugărnicia noii conduceri, doar de Klaus Iohannis, tare mă tem că sînt singura ființă vie care a dovedit interes față de lucrările Consiliului Național.

Ce m-a apucat?
Am epuizat toate faptele mici și mari ale prezentului astfel încît, ca să nu mor de plictiseală, m-am îndreptat asupra plicticosului eveniment din viața PNL?
Am luat în serios zvonurile despre o bătălie internă crîncenă în PNL, al cărei punct culminant urma să fie Consiliul, pentru Ludovic Orban un fel de Austerlitz sau Waterloo, după caz?

Nu, n-am luat în serios”, scrie Cristoiu pe blogul personal.

CITIȚI AICI articolul complet

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *