Skip to content
Politică

Tenebrele ultimului BEx PNL. Orban, acuzat de dinamitarea cursei pentru europarlamentare EXCLUSIV SURSE

Banatul Azi

Redacția PSnews.ro, vă prezintă în rândurile ce urmează detaliile celei mai recente întâlniri a liberalilor: ședința de luni a Biroului Executiv (BEx) al PNL.

Astfel, așa cum am prezentat și într-una articol anterior (DETALII AICI: Se anunță vremuri grele pentru numărul 2 din PNL și pentru șefii de filiale EXCLUSIV SURSE), întâlnirea de luni a liberalilor a fost nelipsită de critici, semn că tensiunile din interiorul partidului și nemulțumirea la adresa conducerii actuale a formațiunii politice, capătă proporții din ce în ce mai mari.

Potrivit surselor PSNEWS.RO, schimbările majore discutate la întâlnirea de luni și despre care redacția noastră a scris într-un articol anterior, vor fi discutate în cadrul BPN (Biroului Politic Național), care urmează să se reunească în ședință, în cursul săptămânii viitoare, și din care fac parte cei din conducerea centrală dar și liderii de filiale județene.

Totodată, surse liberale au dezvăluit pentru PSnews.ro că lista pentru alegerile europarlamentare generează discuții tot mai aprinse în interiorul partidului, iar subiectul nu rămas nedezbătut nici la întâlnirea de luni a liberalilor. Concret: potrivit surselor noastre, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a luat cuvântul în cadrul ședinței de la începutul săptămânii și a acuzat conducerea partidului că lucrează pe sub masă la o listă pentru alegerile europarlamentare de anul viitor fără a se consulta cu toți liderii de filiale. Amintim că primarul Aradului este și președintele organizației județene PNL Arad.

În replică, Ludovic Orban a încercat să îl ”liniștească” pe edil, asigurându-l că încă nu s-au purtat discuții referitoare la numele care vor apărea pe lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare din 2019, negând astfel existența unei anumite liste.

Sursele apropiate liderului PNL au confirmat pentru PSNEWS.RO, însă, că Ludovic Orban ar avea o listă deja concepută pentru europarlamentare pe care s-ar regăsi nume precum: Mircea Hava, Ilie Bolojan, Vasile Blaga, Daniel Buda, Ludovic Orban, Siegfried Mureșan și Marian Jean Marinescu.

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *