Skip to content
Sport

Tenis: Laura Paar, primul titlu WTA din carieră, la 31 de ani

twitter
" "

Anul ​2020 este unul al premierelor pentru Laura-Ioana Paar, fostă Andrei. În actualul sezon, jucătoarea născută la București a evoluat pentru prima dată într-un turneu de Grand Slam (Australian Open), a ajuns pe cel mai bun loc al carierei (200 la simplu și 113 la dublu), iar săptămâna trecută a cucerit primul titlu WTA.

Ce s-a schimbat în ultima perioadă în tenisul ei

" "
" "

Singurul lucru care s-a schimbat în ultimii ani este că am găsit un drum, un mod de a juca tenis fără presiune. Sunt mai relaxată; tenisul nu reprezintă cine sunt, ci doar ceea ce fac. Chiar și atunci când am zile mai proaste sau rezultate mai slabe, găsesc bucurie în fiecare zi.

Sunt foarte recunoscătoare ca sunt sănătoasă și pot face zi de zi ceea ce imi place. Iubesc tenisul, iubesc competiția și fiecare moment pe terenul de tenis”, spune Laura-Ioana Paar.

Palmaresul Laurei este unul impresionant la nivel ITF – se poate lăuda cu nu mai puțin de 118 finale disputate, din care 66 de titluri (13 la simplu și 53 la dublu!). Acum e gata să obțină rezultate mărețe și în circuitul WTA, scrie hotnews.ro.

15 ani a trebuit să aștepte Laura Ioana Paar (Andrei, înainte de căsătorie) pentru a debuta în circuitul WTA . În 2004 a jucat primul meci oficial la nivelul circuitului ITF, circuit din care nu a ieșit niciodată până în această săptămână, când a reușit, venind din calificări, să avanseze pe tabloul principal al turneului de la Nurnberg, pentru prima ei prezență în circuitul WTA.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *