Skip to content
Video

Tensiuni în coaliție? Vosganian decriptează intențiile DNA din dosarul Tel Drum EXCLUSIV

epochtimes-romania.com
" "

Deputatul Varujan Vosganian (vicepreședinte și purtător de cuvânt al ALDE) a fost miercuri invitatul celei mai recente ediții a interviurilor video PSnews.ro.

Discuția cu deputatul a început odată cu principalul breaking news al săptămânii: punerea sub urmărire penală a președintelui Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, în dosarul Tel Drum.

În acest context, parlamentarul ALDE a decriptat intențiile Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din această speță.

„Am observat în ultimul timp o anumită predilecție a procuraturii către liderii PSD și asta îmi aduce aminte de predilecția pe care o aveau în 2016 pentru candidații la alegerile locale. Nu mă sfiesc deloc. Este cât se poate de clar că unele din acțiunile procuraturii au fost dictate de comandamente politice. Sunt lucruri pe care le declară reprezentanți ai magistraților, lucruri care au ieșit la iveală din discuții dintre magistrați, din dovezi măsluite, fapte inventate.

Prin concluziile prezentate de unii procurori se încearcă zânzania între liderii PSD, susținându-se că unii dintre ei sunt la baza noii redeschideri a cazului. Eu mi-am manifestat rezerve încă de la început, pentru că eu cunosc acest tip de pratică, de răstălmăcire a unei declarații date martori. Am văzut că unii dintre cei citați au și spus că au dat astfel de declarații publice. Această manieră de a încerca să distorsionezi jocul politic prin acțiunile unor agresive ale Procuraturii, și am avut din păcate anul acesta foarte multe exemple, nu fac bine României. Dacă România are un prestigiu tot mai scăzut în lume, se datorează, din păcate, și acestui mod de a influența decizia politică prin acțiunile agresive ale sistemului judiciar. Eu la dosarul Tel Drum, ca să vă spun o atitudine de ansamblu, sunt într-o reținută expectativă. În ceea ce privește mersul coaliției, rămân la ceea ce a declarat Călin Popescu Tăriceanu – și anume: coaliția merge înainte”, a declarat Vosganian pentru PSnews.ro.

Puteți urmări secvența de la început și până la momentul 5:09:

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *