Skip to content
Alegeri locale 2020 Politică

Tensiuni în PNL. Mărul discordiei – listele pentru consiliile locale! Familia Nicolescu, monopol pe sector 6

" "

Scandal mare în Partidul Național Liberal pe lista Consiliului Local al Sectorului 6. Mai mulți liberali cu ștate vechi în partid sunt nemulțumiți că Ciprian Ciucu, candidat la funcția de primar al sectorului 6, a pus monopol pe listă și a ocupat primele poziții de consilieri locali PNL cu membri familiei Nicolescu, foști pedeliști aserviți lui Traian Băsescu.

Cine este familia Nicolescu?

Lucian Dubălaru este fost pedelist și nașul lui Radu Nicolescu, consilierul lui Orban pe probleme de IT și fiul lui Daniela Nicolescu, la randul ei Secretar de Stat la Ministerul Economiei.

" "
" "

Ciprian Ciucu, argatul „famigliei” Nicolescu vrea acum să-i răsplătească pe cei din familia Nicolescu și ca slugărnicia lui Ciucu să fie maximă i-a pus în capul listei pe Lucian Dubălaru și Adina Nicolescu, soția lui Radu Nicolescu.

 

Familia de liberali care a pătruns puternic în Guvernul Orban.

Daniela Nicolescu a fost numită secretar de stat la Ministerul Economiei, după ce fiul doamnei Nicolescu, Radu, a fost desemnat consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului Ludovic Orban.
Daniela Nicolescu este secretar general al Organizației de Femei Liberale și fost consilier local în Sectorul 6. Ea a devenit membră a PNL după fuziunea cu PDL, fostul partid înființat de Traian Băsescu.
Daniela Nicolescu este în relații extrem de apropiate cu pedelistul Radu Feldiman Alexandru. Sunt voci care indică faptul că Radu Nicolescu este fiul nelegitim al lui Radu Feldiman Alexandru.

Radu Nicolescu a avut un rol important în campania electorală pentru prezidențiale. Firma Etis Design, pe care el o deține împreună cu mama sa, a sponsorizat postările Facebook despre acțiunile electorale ale lui Iohannis și ale PNL, potrivit unei analiza făcute de EuropaLiberă. Firma a cheltuit cel puțin 25.000 de lei pentru promovarea unor postări ale filialelor PNL din București, Vrancea, Bacău, Neamț, Botoșani, Prahova, Vaslui sau Buzău.
Radu Nicolescu deține, potrivit declarației de avere, 4 terenuri în București, 5 apartamente, o casă de vacanță, un autoturism BMW. Este acționar la firmele Nidac Impex SRL și Etis Design SRL și membru în asociațiile Arta Regală și Coaliția Națională pentru Modernizarea României.
În plus, Nicolescu este și șeful filialei sector 6 a Coaliției pentru Modernizarea României, ONG-ul condus de controversatul Alexandru Cumpănașu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *