Skip to content
Politică

Tensiuni în PSD. Oprișan îl taxează ironic pe Ciolacu: Probabil că avea temperatură ieri din cauza răcelii

OPINIA BUZAU

Deputatul PSD Marcel Ciolacu a recunoscut luni, că a existat în ședința Comitetului Executiv al partidului o dispută între el Marian Oprișan, spunând că Oprișan „are invidie pe județul Buzău pentru că are un scor electoral mai bun” decât Vrancea.

„Cred că domnul Oprișan are un pic de invidie pe județul Buzău, pentru că a avut un scor electoral mult mai mare decât al dânsului și i-am promis că în continuare vom avea același scor mult mai mare decât al dânsului. A fost o dispută între mine și domnul Oprișan. I-am spus că mă tot invocă pentru că are această invidie personală. Să stea liniștit că nu plec și o să am un scor mult mai bun decât dânsul”, a afirmat Marcel Ciolacu.

În acest context, PSnews.ro a luat legătura marți cu liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, pentru a afla care sunt motivele care au dus la existența unei dispute dintre el și deputatul PSD Marcel Ciolacu.

”În primul rând, nu a existat niciun schimb de replici între mine și acest domn. În al doilea rând, nu comentez public discuțiile din interiorul PSD, ședințele Cex-ului sau ale BPN.

Probabil că avea temperatură ieri din cauza răcelii, nu îmi dau seama. A avut o viroză puternică, era răcit avea temperatură și probabil din cauza asta, că eu schimb de replici nu am avut cu nimeni. Eu am avut un discurs și atât”, a declarat Marian Oprișan pentru PSnews.ro.

Întrebat dacă, în opinia sa, a fost un discurs care a deranjat o parte din colegii PSD-iști, social-democratul a replicat:

”Habar nu am. Colegii m-au aplaudat. Nu eram pe direcție cu acest domn (n.r- Marcel Ciolacu) să văd dacă a aplaudat sau nu”.

Mai mult, chestionat dacă are ceva de reproșat deputatului PSD, Oprișan a evitat so ofere un răspuns clar, în ciuda insistențelor jurnalistului.=

”Eu nu comentez ceea ce discutăm în ședințele CEX-ului și în ședințele BPN. Acelea sunt discuții colegiale, acre sunt de natură să îmbunătățească activitatea PSD”, a susținut PSD-istul.

Nu în ultimul rând, întrebat cum ar putea descrie relația pe care o are în acest moment cu Marcel Ciolacu, baronul PSD de Vrancea a răspuns tranșant: ”Suntem în relații principiale!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *