Tensiuni în USR din cauza listelor pentru parlamentare. Melodie despre „bătaia cea mare”

Sursa foto: x

Lista de candidați pentru alegerile parlamentare provoacă tensiuni și glume în interiorul Uniunii Salvați România. O melodie care a circulat pe grupurile interne USR, ajunse în posesia Digi24.ro, insinuează că lista de candidați ai filialei București a fost decisă deja de Vlad Voiculescu. Contactat de Digi24.ro, liderul USR București a respins acuzațiile, menționând că filiala se află în plin proces de a alege viitorii candidați. Despre melodie, Voiculescu a menționat că e cântată de cineva „pe care îl chinuie talentul”, în timp ce alți doi parlamentari USR, menționați în cântec, susțin că este o „glumă”.

Încă din primele secunde ale melodiei ajunse în posesia Digi24.ro, este menționat că „bătaia cea mare” pentru listele pentru alegerile parlamentare se dă în filiala București, condusă de Vlad Voiculescu.

„Evident că există competiție în partid, în orice partid politic. Ascultând versurile, pare că e cineva din interior, sunt anumite hiperbole, anumite jumătăți de adevăr hiperbolizate, anumite glume cunoscute în interior. E cineva pe care îl chinuie talentul”, a comentat Vlad Voiculescu, pentru Digi24.ro.

Melodia menționată susține că listele pentru parlamentare au fost decise, deja, iar în ea se vor regăsi actuali parlamentari precum Claudiu Năsui și Cristina Prună, descriși în versuri drept „cuplu de poveste”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: