Skip to content
Politică

Tensiuni în USR și o demisie la nivel de Birou Județean: Principiile și valorile de la care a plecat acest partid nu mai există!

Inquam Photos / Octav Ganea

Votul pentru studiul de fezabilitate al metroului din Cluj-Napoca, aprobat de Consiliul Local în urmă cu două zile, a creat nemulțumiri în rândul organizației USR Cluj.

Potrivit unui mesaj primit pe adresa Ziua de Cluj, tensiunile în cadrul organizației USR Cluj sunt tot mai mari. Astfel, din ce în ce mai mulți membri USR sunt nemulțumiți de felul de a face politică al USR-ului, atât la nivel național, cât și la nivel local.

Tensiunile din partid sunt foarte mari, mai ales in urma votului dat pentru metroul din Cluj, unde o parte dintre consilierii locali ar fi vrut să voteze împotriva proiectului doar de dragul de a face opoziție”, se arată în mesaj.

Ștefan Sobea, de profesie programator și membru al biroului județean USR Cluj, a demisionat din partid deoarece nu mai crede in proiectul politic USR.

Sobea a postat pe grupul intern al USR PLUS Cluj un mesaj prin care își anunță demisia și își explică, pe scurt, alegerea făcută.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *