Skip to content
Mehedinți Politică

Tensiuni la PRO România Mehedinți: Adrian Duicu va coordona filiala

realitateademehedinti.net

Controverse la conducerea  filialei PRO România Mehedinți. Președintele partidului la nivel județean,  Cornel Stroescu, nu s-a lăsat schimbat din funcție și a creat agitație în jur , mai mult, îi amenință pe șefi cu demisia, informează realitateademehedinți.net.

La patru zile de la numirea oficială la comanda PRO ROMÂNIA a lui Adrian Duicu, printr-o împuternicire semnată chiar de Victor Ponta, a fost nevoie să vină la Severin Ioan Mocioalcă în persoană, în calitatea sa de secretar general, pentru a face ordine.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Pentru a calma toată nebunia și furtuna stârnită de Cornel Stroescu, care deși a amenințat cu demisia, nu și-a mai dat-o, Victor Ponta l-a trimis pe Ioan Mocioalcă la Severin să preia conducerea și să facă ordine. Venit la fața locului, Ioan Mocioalcă a luat act de toată activitatea mediocră a lui Cornel Stroescu și l-a numit pe Adrian Duicu să coordoneze filiala Mehedinți.

Iată ce a declarat, Ioan Mocioalcă, pentru Tele 2 Drobeta, la scurt timp după preluarea Organizației PRO ROMÂNIA Mehedinți: „M-am deplasat la Severin pentru a lua pulsul Organizației PRO ROMÂNIA din Mehedinți și pentru a impulsiona un pic activitatea organizatorică a acestei filiale. Victor Ponta, ca și întreaga conducere a PRO ROMÂNIA m-au împuternicit pe mine să conduc filiala și să coordonez campania electorală de aici. Am discutat cu liderii organizației, atât cu domnul Stroescu, cât și cu domnul Duicu și le-am prezentat concluzia mea în ceea ce privește situația în care se află organizația. Din păcate, domnul Stroescu ne-a amenințat cu demisia, pe care încă nu am văzut-o, pentru că dumnealui nu a acceptat ca eu să conduc filiala PRO ROMÂNIA din Mehedinți. Am discutat cu Adrian Duicu, chiar am făcut un plan de reorganizare și în momentul de față Adrian Duicu va fi omul pe care eu l-am desemnat să gestioneze în numele meu anumite activități și inițiative pe care le va avea partidul în județ. Va trebui să evaluăm toate organizațiile. Adrian Duicu a spus că a venit în partid pentru Victor Ponta și de aceea l-am desemnat să poarte discuții cu liderii noștri din organizațiile comunale și orășenești și chiar să identifice alți oameni care ne pot ajuta, pentru că nu avem oameni în toate organizațiile. Campania trebuie să fie susținută, ori eu nu am văzut nici măcar un banner în județ și de aceea trebuie urgent să trecem la treabă. Vom reconstrui PRO ROMÂNIA în Mehedinți eu și cu Adrian și cu oamenii care au rămas alături de noi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *