Skip to content
Politică

Tensiuni tot mai mari în USR. Tabăra Barna a preluat controlul în Biroul Național al partidului. Cioloș: Există dispute și în filiale

Tensiunile din interiorul USR tind să se întâţească în ultima perioadă, conflictele fiind recunoscute deschis de către preşedintele partidului, Dacian Cioloş, cel care spune răspicat că o altă tabără deţine controlul în Biroul Naţional al partidului.

USR nu este un partid de preşedinte, avem opinii diferite, avem dezbateri, discuţii contradictorii, provocări de o parte şi de alta, în interiorul partidului. USR-ul nu creşte doar pentru că afişăm o persoană în frunte, indiferent cum s-ar numi. Noi, USR,  avem nevoie să ne rezolvăm nişte probleme interne, să depăşim fracturile care încă există după fuziune. Există o majoritate în Biroul Naţional, care este alta decât a preşedintelui. Există dispute şi în unele filiale”, a declarat Cioloş la Profit TV.

El le-a răspuns şi celor care îl acuză că duce partidul de râpă, fiind mai tot timpul plecat la Bruxelles: ”Eu sunt la Bucureşti, din octombrie până acum, la Bruxelles nu am fost deloc, am fost de două ori la Strasbourg”.

Referitor la alegerile din 2024, Dacian Cioloş a spus că partidul său va avea din nou de înfruntat ignoranţa românilor.

USR se va lupta încă odată cu ignoranţa sau neîncrederea unor cetăţeni care riscă să nu voteze din motive de dezamăgire faţă de clasa politică”, a mai spus Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *