Skip to content
Politică

Tensiunile din PNL Dâmbovița cresc. Șeful filialei dă un ultim avertisment rebelilor

ziardambovita.ro

Clocotul înregistrat în organizația județeană PNL Dâmbovița tinde să se reverse în afara filialei, președintele Marius Caravețeanu dând un ultim avertisment rebelilor Iancu Caracota și Cezar Preda.

Cei doi sunt acuzați că răspândesc în public mesaje prin care subminează unitatea organizației, iar președintele liberaluilor dâmbovițeni spune că cel mai mult îl uimește atitudinea deputatului Cezar Preda.

La domnul Cezar Preda chiar nu am găsit motivul supărării. Îmi doresc ca domnul Preda să revină la comportamentul pe care l-a avut înainte de 11 decembrie. Recunosc că este un parlamentar activ, dar să nu uite că există și un cod de etică.

La domnul Iancu Caracota am identificat o ușoară supărare  generată de rezultatele obținute în alegerile interne”, a explicat Caravețeanu, conform incomodmedia.ro. Acesta se plânge  de faptul că cei doi parlamentari și-au făcut un obicei din a-l ataca pe el și alți câțiva colegi în mod constant.

Liderul PNL Dâmbovița a confirmat că i-a transmis președintelui Ludovic Orban starea conflictuală existentă în organizație și anunță că următorul atac la persoană va fi taxat conform regulilor din partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *