Skip to content
Politică

Teodor Atanasiu dezvăluie numele unui greu al PNL care pleacă cu Iohannis la Cotroceni

Potențialul viitor președinte al PNL, Teodor Atanasiu, a făcut luni seară, în cadrul unei emisiuni televizate la Realitatea TV, numele unuia dintre liderii PNL care va pleca împreună cu Klaus Iohannis la Cotroceni.

Este vorba de George Scutaru, liderul deputaților PNL, cel care va merge consilier prezidențial al lui Klaus Iohannis. Teodor Atanasiu a confirm această informație luni seară.

”Da, domnul Scutaru merge la Cotroceni. Mi-a confirm asta chiar astăzi. Vineri își va depune mandatul de parlamentar”, a precizat Teodor Atanasiu.

În prezent, George Scutaru este liderul PNL Buzău și lider al deputaților liberal. De asemenea, acesta este cunoscut ca un fost colaborator apropiat al lui Crin Antonescu.

Scandalul din jurul unei declarații a lui George Scutaru din 2007

Scutaru sustinea in 2007 ca DNA si SRI trebuie desfiintate deoarece ar fi comandate de presedintele Traian Basescu, relateaza ziare.com

Pe site-ul deputatului liberal George Scutaru apar mai multe articole care reflecta pozitia sa fata de DNA si SRI in septembrie 2007, pozitie exprimata dupa ce ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, si alti parlamentari PNL au intrat in atentia procurorilor anticoruptie.

”Manifestandu-se astfel, DNA si SRI nu-si mai au rostul ca institutii ale statului (…) Toate actiunile din ultima vreme ale DNA decredibilizeaza institutia in special si Justitia, in general. Ca si anul trecut, cand Teodor Atanasiu a fost chemat la Comsia prezidentiala sub pretexte puerile pentru a fi suspendat din Guvern, si de data aceasta DNA incearca sa arunce cu noroi in ministrii liberali pentru a lovi in Guvern si in special in premierul Tariceanu. (….)

Traian Basescu foloseste DNA pentru a-si atinge obiectivul final, demolarea lui Tariceanu. Faptul ca au aparut si infomatii credibile conform carora SRI este implicat in monitorizarea PNL in paralel cu DNA, care scoate dosare pe banda rulanta, arata ca aceste institutii sunt controlate si lucreaza dupa cum le cere Traian Basescu, ridicand mari semne de intrebare asupra credibilitatii si seriozitatii acestor institutii. Atunci, la ce bun sa mai existe ca institutii ale statului, si nu ca societati private ale lui Traian Basescu”, declara atunci George Scutaru.

2 comentarii la “Teodor Atanasiu dezvăluie numele unui greu al PNL care pleacă cu Iohannis la Cotroceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *