PSnews

Ultima Oră

Teodorovici dă cărțile pe față. Motivul pentru care a fost dat afară din Guvern

Eugen Teodorovici, fost consilier onorific al premierului Mihai Tudose a vorbit, luni, la postul de televiziune Antena 3, despre motivul pentru care a fost dat afară din Guvern.

CITIȚI ȘI: Teodorovici, tare pe poziții: Ce demitere? Ați văzut ceva în Monitorul Oficial? EXCLUSIV

”Nu o să intru în același tip de politică pe care-l fac, din păcate, astăzi, unii dintre colegii mei. 

Sunt unii care duc motivul acestei demiteri cu partea de impozitare a bisericii sau cu fumatul, nu are nicio legătură, acolo se fac niște speculații în funcție de interese de grup pe care le au unii sau alții. 

Clar demiterea a fost din cauza punctului meu de vedere vizavi de stadionul de la Alexandria. (…) Ăsta e un stadion care nici nu poate fi omologat. La 5000 de spectatori, nu poate fi omologat nici la nivel european, nici la nivel național. (…)

Sunt foarte multe alte locuri unde se poate investi și unde oamenii așteaptă să se facă investiții”, a spus Eugen Teodorovici la Antena 3.

El a explicat că-l înțelege pe premierul Mihai Tudose și a precizat că nu i-a dat nicio explicație în urma demiterii.

Eugen Teodorovici, fost consilier onorific al premierului, a subliniat că-n spatele deciziei de a fi dat afară se află președintele PSD, Liviu Dragnea: ”Nu am nicio îndoială că Liviu Dragnea a fost cel deranjat. Nu are sens să ne ascundem după deget și, dacă suntem bărbați, și eu, și dl Dragnea, și alții putem să recunoaștem lucrurile astea. Accept o anumită abordare, sper să fi fost această decizie a dlui Tudose una bună pentru a-i aduce liniștea la nivel de Guvern.”

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi