Skip to content
Politică

Teodorovici îl atenționează pe Toader: Putea să clarifice mult mai bine și din timp

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, consideră că Tudorel Toader, ministrul Justiției, putea să comunice mai bine și să fie mai clar: vrea sau nu Guvernul să își asume aceste Ordonanțe de Urgență?, relatează digi24.ro.

„S-a făcut multă gălăgie, se discută foarte mult pe subiecte care nu există pe agenda Guvernului. Poate aici, Ministerul Justiţiei putea să tranşeze, putea să o clarifice mult mai bine şi mult mai din timp să spună foarte clar, acest subiect există în atenţia noastră, acest subiect nu există. Dacă există, care este planul”, a spus Teodorovici.

Declarația demnitarului vine în contextul în care Liviu Dragnea, președintele PSD, i-a cerut premierului Dăncilă să decidă dacă îl mai păstrează pe Tudorel Toader în Guvern.

„Toader să înțeleagă că nu mai poate așa, să înceteze cu această atitudine! Colegii mei spun că intenția lui a fost din ianuarie să lanseze aceste subiecte, să se discute nu despre ce are de făcut România reală, ci despre asta. Tot a anunțat OUG-uri care, de fapt, nu s-au dat. Cer Guvernului să înceteze această discuție nesfârșită”, a declara Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *