Skip to content
Politică

Teodorovici: Nu am idee să fiu nominalizat. Nu răspund dacă voi accepta EXCLUSIV

royaltv.ro
" "

Liviu Dragnea a întocmit lista miniștrilor agreați să lucreze sub Mihai Tudose, dar pentru unii dintre aceștia vestea nominalizării pare să fie o adevărată surpriză.

Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene în guvernul Ponta și un apropiat al acestuia figurează printre posibilii ocupanți ai scaunului de ministru al Finanțelor, în locul lui Viorel Ștefan, alături de Viorel Arcaș și Ionuț Mișa.

" "

Cu toate acestea, într-o declarație exclusivă pentru PSNews.ro, deputatul Teodorovici neagă că ar fi fost contactat de cineva din PSD pentru a i se oferi postul acesta în structura viitorului guvern.

Nu știu de unde aveți această informație. Mie nu mi-a comunicat nimeni nimic. Asta, cu doritul unui mandat în fruntea unui minister, cred că a devenit o întrebare adaptată la mediul politic actual sau mai bine zis la societatea noastră.

Nu se pun astfel de întrebări unui politician normal. Unui politician din România însă, e adevărat, corect! Numai că îmi rezerv dreptul să nu răspund la această întrebare. Astăzi, cel puțin”, a replicat fostul ministru al Fondurilor Europene.

În momentul de față, Ministerul Finanțelor pare cea mai fierbinte castană aflată în mâna liderului PSD, unui analiști economici anticipând un deficit bugetar de 3,5 -4 procente până la finalul acestui an, lucru care transformă acceptarea unui mandat de ministru la Finanțe într-o misiune sinucigașă, în contextul în acre acesta va avea și sarcina de a respecta cu sfințenie ordinele trasate de șeful de partid.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *