Skip to content
Politică

Teodorovici pregătește ofensiva: cum vrea să o scoată basma curată pe Triculescu

Playtech

Noul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Mihaela Triculescu, a picat de cinci ori in trei ani examenul oral pentru ocuparea unor functii de inspector antifrauda in perioada 2014-2016.

Mihaela Triculescu si-a inceput cariera la firma de salubritate a comunei Carcea din judetul Dolj. Era contabila. De acolo, a ajuns director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor a judetului Dolj. Apoi, si-a deschis un cabinet individual de insolventa.

Comisiile care au evaluat-o pe Triculescu, luate la puricat

Însă, surse au dezvăluit pentru PSnews.ro că ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a cerut de urgență, nu mai devreme de vineri, toate situațiile la examenele la care actuala șefă a ANAF a participat, la care din instituții, care au fost rezultatele la oral și la scris, care a fost prima și ultima medie și mai ales: care au fost membrii comisiei care au evaluat-o pe Mihaela Triculescu.

Mai mult, sursele noastre au dezvăluit faptul că aceeași Triculescu nu a susținut examenul doar la Antifraudă, ci și la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti (DGRFP), în aceeași perioadă, iar rezultatele obținute au dovedit faptul că pregătirea actualei șefe a ANAF este foarte slabă. Totodată, sursele noastre au confirmat faptul că dorința ministrului Finanțelor de a afla date mai puțin cunoscute din examinarea lui Triculescu a stârnit rumoare printre membrii comisiilor care au evaluat-o.

Întrebarea care ne survine în acest caz este: de ce a apelat actualul ministru al Finanțelor la o astfel de ”tactică”, și nu mers direct la sursă, în acest caz nouă șefă a ANAF, pentru a afla răspunsurile la întrebările care au generat vâlvă în mass-media și nu numai.

Își dorește Teodorvici să o scoată basma curată din situațiile de-a dreptul stânjenitoare pe Triculescu, acuzându-i în acest caz pe membrii comisiilor de incompetență în a evalua un candidat sau acuzându-i de interese ascunse?

Gelu Diaconu: Din informațiile mele, dânsa s-a prezentat foarte slab la examene

În acest context, PSnews.ro a luat legătura și cu Gelu Diaconu, fost preşedinte ANAF în perioada 2012-2016, care ne-a confirmat faptul că, potrivit informațiilor sale, Mihaela Triculescu ar fi foarte slab pregătiră, iar lucrurile acestea ”se vor vedea în viitor”.

”Membrii comisiilor mi-ai dat asigurări că doamna Mihaela Triculescu este foarte slab pregătită. Din informațiile mele, dânsa s-a prezentat foarte slab la examene, iar lucrurile acestea se vor vedea în viitor”, a declarat Gelu Diacnou, în exclusivitate pentru PSnews.ro

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *