Skip to content
Politică

Teodorovici: Rolul meu în campanie va fi unul cheie

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD, a declarat că rolul său în campania pentru prezidenţiale a social-democraţilor va fi unul „cheie”, adăugând că în cazul în care ar fi existat solicitări de suspendare a sa din funcţia de partid, imediat şi-ar fi depus demisia, potrivit agerpres.

Unul cheie, o să vedeţi, urmăriţi campania şi o să vedeţi, o să vă prindeţi”, a declarat Eugen Teodorovici, sâmbătă, la Romexpo, întrebat care va mai fi rolul său în campania pentru prezidenţiale a candidatului PSD, Viorica Dăncilă.

Fiind întrebat dacă o va mai însoţi pe aceasta în deplasările în teritoriu, el a spus: „Şi în deplasările dânsei şi o să mai am şi deplasările mele cu echipele care se vor organiza pe acest important subiect”.

El a reluat că în această perioadă, de după moţiunea de cenzură, nu au fost colegi care să-i solicite să facă „un pas în spate” sau „suspendarea”.

„Dacă aveţi cunoştinţă de aşa ceva, să-mi spuneţi şi mie. Nici măcar suspendarea, culmea. Dacă ar fi fost ceva de genul acesta, imediat, nici nu apucau să închidă guriţa că puneam pe masă a mea demisie”, a completat Teodorovici.

Preşedintele executiv al PSD a fost prezent la evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă, dar nu s-a aflat printre vorbitorii care s-au adresat membrilor şi simpatizanţilor PSD din pavilionul central de la Romexpo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *