Skip to content
Politică

Teodorovici spune că „nu s-a înjurat nimeni cu nimeni” în şedinţa CEX al PSD

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici spune că „nu s-a înjurat nimeni cu nimeni” în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD care a avut loc marţi seară, el admiţând că a folosit termenul „şobolan” atunci când a vorbit despre colegul său Mihai Fifor.

„Nu a fost nici pe departe ceea ce s-a spus în presă despre şedinţa CEX. (…) Suntem colegi, e normal să ne reproşăm. Nu s-a înjurat nimeni cu nimeni”, a afirmat Teodorovici, miercuri seară, la România Tv.

Acesta a admis că a folosit termenul „şobolan” la adresa colegului său Mihai Fifor.

„Asta o recunosc, da, aşa este (că a spus „şobolan” despre Mihai Fifor – n.r.). Pentru că se leagă iar de felul meu de a fi. Nu pot să spun dimineaţă că-mi dau demisia pe Facebook, după o oră sau două sau trei să modific postarea că nu-mi mai dau demisia, adică mă fac că nici n-am menţionat acest lucru, adică nu pot să fac eu oamenii să creadă în mine şi mai ales că eram după CEX la partid şi uitându-mă la un post de televiziune am urmărit discuţia telefonică a dânsului pe post. Şi aud ce? Că nu şi-a dat demisia. Teodorovici. (…) În fine… Şi în momentul ăla vă daţi seama că…măcar spune adevăru,l nimic altceva. Şi am început să-l caut prin partid, recunosc. Nu l-am găsit. Şansa dânsului şi norocul dânsului. Nu l-am găsit”, a afirmat Eugen Teodorovici.

„Bunul simţ nu înseamnă lipsă de experienţă politică. Sunt om de administraţie şi respect şi litera şi spiritul legii”, a mai adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *