Termoenergetica anunţă că se opreşte apa caldă şi căldura, trei zile, în mai multe blocuri din Bucureşti

Mai multe blocuri din Bucureşti rămân fără apă caldă şi căldură timp de trei zile, din cauza unor lucrări de modernizare a conductelor de termoficare.

Este vorba despre mai multe blocuri din sectorul 3 al Bucureştiului, acolo unde locuitorii nu vor mai avea apă caldă şi căldură, începând de astăzi.

Lucrările la conductele de termoficare este planificat să dureze timp de trei zile, respectiv în perioada 26 – 28 martie, anunţă Termoenergetica.

„Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță continuarea lucrărilor de modernizare a conductelor de termoficare prin montarea unor vane cu diametrul de 500 mm, în cadrul Lotului 1, Obiectivul 3 din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pe Magistrala 1 Sud, în zona Bulevardului Nicolae Grigorescu din Sectorul 3 al Capitalei.

Magistrala are o vechime de peste 60 de ani, anul punerii în funcțiune fiind 1963.

Această lucrare, care va fi realizată printr-o intervenție de scurtă durată, este necesară și deosebit de importantă pentru continuarea întregului șantier deschis în cadrul acestui obiectiv, în care s-a realizat aproximativ 99% din montajul conductei.

Decizia a fost luată având în vedere prognoza meteo din perioada următoare, care indică temperaturi în creştere.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL