Tesla a deschis primul pop-up store din România la Timișoara

Sursa: Facebook
La doar un an după ce a deschis primul său show-room din România, la București, Tesla a inaugurat la Timișoara primul său pop-up store.

Anunțat deja pe site-ul oficial Tesla, noul showroom a fost deschis ieri în Piața Consiliul Europei, din Iulius Town, Timișoara. Mai multe detalii despre acest now spațiu de expunere, care include în prezent un Model 3 și un Model Y, sunt dezvăluite de oficialii Iulius Town.

Conform acestora, „pasionații de mașini se pot bucura de o nouă experiență în Iulius Town Timișoara, unde s-a inaugurat primul Tesla Pop-Up Store”.

Micul showroom se află în zona clădirii de birouri United Business Center 1 și le pune la dispoziția celor interesați atât prezentarea fizică a mașinilor cât și consiliere. Potențialii cumpărători pot „discuta direct cu un reprezentant al companiei care le va oferi toate informațiile necesare și vor putea să descopere tehnologia de vârf utilizată în crearea modelelor Tesla”.

Anterior, primul showroom Tesla, dar independent, a fost deschis la București în februarie 2021. Apoi, după deschiderea unui showroom oficial, pe Splaiul Unirii din București, în octombrie 2023 a fost prezentat în capitala României, tot oficial, și noul Model 3.

Producătorul american de mașini electrice are în România și opt centre de încărcare a mașinilor de tip Supercharger. Acestea se află la București (două centre – Promenada și Mega Mall), Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Pitești, Sibiu și Timișoara.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL