Skip to content
Economie

Tesla vine pe piaţa din România. Caută manager pentru magazin în București

facebook

Compania americană Tesla recrutează manager de magazin care să conducă viitoarea echipă din București, potrivit unui anunț de angajare de pe site-ul său.

În calitate de manager de magazin la Tesla veți fi responsabil pentru supravegherea și conducerea operațiunilor de vânzare și livrare pe piața locală„, se menționează în anunțul companiei. Cei care aplică pentru această poziție trebuie să aibă experiență semnificativă ca manager în retail. În plus, candidații trebuie să fie dispuși să învețe și să adapteze la multiple tehnologii și să fie pasionați de misiunea Tesla.

Nu în ultimul rând, aplicanții trebuie să aibă abilități excelente de comunicare în limba engleză și în limba română, precum și permis de conducere valabil. Pe lângă postul de Store Manager, Tesla mai caută pentru București și tehnicieni service, precum și consultant vânzări, potrivit anunțurilor postate pe site-ul propriu pe 14 decembrie, scrie economica.net.

Cei interesați pot aplica pentru aceste posturi doar cu CV-uri în limba engleză. Tesla a devenit, de departe, cel mai valoros producător auto de pe planetă, în pofida faptului că producţia sa este mult mai mică decât cea a giganţilor Toyota Motor Corp, Volkswagen AG sau General Motors. Producătorul de vehicule electrice Tesla Inc caută să se extindă în Europa, intrând pe segmentul non-premium (de masă), cu un model compact, a anunţat la finele lunii noiembrie directorul general Elon Musk Reprezentanțiii Tesla Inc au anunţat în această toamnă că vor exporta sedanul Model 3 produs în China în peste zece ţări europene.

Astfel, Tesla urma să exporte maşinile fabricate în Shanghai inclusiv în Germania, Franţa, Italia şi Elveţia. La unitatea din Shanghai, prima fabrică a Tesla din afara SUA, ar urma să fie produse anul acesta 150.000 de vehicule. Pe plan global, livrările Tesla în trimestrul trei din 2020 au depăşit estimările analiştilor de pe Wall Street, datorită cererii mai ridicate pentru sedanul Model 3 şi a redresării cererii pe plan global pentru modelele companiei. Compania a vândut în perioada iulie-septembrie 139.300 de SUV-uri şi sedanuri, un avans de 44% faţă de perioada similară din 2019, când a livrat 97.000 de unităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *