Skip to content
Politică

Testul alegerilor. Eugen Tomac: Suntem implicaţi total în două campanii! EXCLUSIV INTERVIU

http://inquamphotos.com/

Liderul PMP, Eugen Tomac a acordat un amplu interviu pentru PSnews.ro, în cadrul căruia a dezbătut despre cele mai stringente teme ale momentului.

Astfel, printre temele abordate în cadrul interviului, s-a aflat și cea a alegerilor care vor marca anul 2019: prezidențiale și europarlamentare. Astfel, chestionat pe cine va susține la alegerile prezidențiale formațiunea politică la conducerea căruia se află, Tomac a ținut să precizeze că ”urmează ca partidul să ia o decizie, să analizăm cu responsabilitate care este cea mai bună formulă”.

Reporter PSnews.ro: Anul viitor vor avea loc alegeri prezidenţiale. Pe cine va susţine PMP în 2019?

Eugen Tomac: Deocamdată avem în faţă un test important: alegerile europarlamentare. Suntem pregătiţi să ne atingemobiectivele pe care le-am atins şi în 2014, cînd am reuşit să ne trimitem reprezentanţi în Parlamentul European. Urmează ca partidul să ia o decizie, să analizăm cu responsabilitate care este cea mai bună formulă pentru alegerile prezidenţiale. Deocamdată ne concentrăm pe alegerile europarlamentare.

Reporter PSnews.ro: Există posibilitatea ca Traian Băsescu să figureze pe lista PMP pentru Parlamentul European?

Eugen Tomac: Nu am discutat o listă anume, ce ne interesează la ora actuală este să ne mobilizăm activul, suntem implicaţi total în două campanii pe care PMP le desfăşoară. Am strâns aproape jumătate de milion de semnături pentru revenirea la alegerea primarilor din două tururi şi în plus susţinem cu tărie şi cu toată forţa că pensiile speciale sunt un furt şi trebuiesc eliminte. Am angrenat întregul activ de partid în aceste două proiecte. În mod sigur, PMP va prezenta electoratului la momentul oportun cea mai convingătoare listă din punct de vedere al competenţei şi pregătirii candidaţilor în tot ce ţine de identitatea europeană, de structurile europene, de rolul pe care trebuie să-l aibă un europarlamentar la Bruxelles în a reprezenta interesele României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *