Skip to content
Politică

Tevatura PSD-istă, subiect de îngrjiorare pentru ministrul Fondurilor Europene

qmagazine.ro

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, și-a exprimat îngrijorarea pe Facebook în legătură cu instabilitatea politică și economică pe care o aduce o astfel de divergență, precum cea de la vârful PSD.

Astfel, ministrul îi transmite un mesaj în special șefului Partidului Social Democrat prin care îi spune că orice zi pe care Guvernul o pierde implicat în conflict, în loc să lucreze la programa de guvernare și, mai cu seamă, la dezvoltarea economică, înseamnă și o posibilă pierdere a unei sume mari de bani: 1.5 miliarde de euro.

Redăm mesajul lui Marius Nica, conform Hotnews.ro:

”1.5 miliarde de euro pierduți pentru aleșii locali și mediul privat

Dezvoltarea economică a României, cea mai importantă parte a Programului de Guvernare, nu poate fi obținută decât prin muncă asiduă, miniștrii competenți și liniște guvernamentală.

Sub mandatul actualului Prim Ministru, Romania a acreditat Autoritățile de Management, a luat măsurile pentru îndeplinirea condiționalităților ex-ante, a primit primii bani europeni din perioada 2014-2020.

2018 este cel mai important an, România poate pierde definitiv 1.5 miliarde euro din actualul exercițiu. Orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a României.

Responsabilitatea actului de guvernare aparține Primului Ministru și echipei sale, orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *