Skip to content
Puterea Știrilor Video

Theodor Paleologu: Anturajul lui Barna mă atacă în fiecare zi cu o violență pe care nici la România Mare n-am văzut-o

Inquam Photos / Octav Ganea

Invitat la ”Puterea Știrilor”, candidatul PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, a răspuns atacurilor din ultima perioadă ale lui Dan Barna, susținând că acestea sunt ”încercări disperate de a recupera terenul pierdut” și că ”este pueril să acuzi pe altcineva de insuccesul propriu”. Paleologu a mărturisit că nu doar candidatul USR-Plus la prezidențiale îl atacă, ci și anturajul acestuia, cu ”o violență pe care nici la Antena 3 sau la România Mare n-am văzut-o în trecut”.

”Anturajul lui Dan Barna mă atacă în fiecare zi cu o violență pe care nici la Antena 3 sau la România Mare n-am văzut-o în trecut. Mă atacă cu insulte, cu calomnii, cu mizerii, niște infamii pe care nici nu mi le puteam imagina. Vă spun că depășește în oroare ce a trăit tatăl meu la începutul anilor 90, când erau România Mare, Azi, toată presa asta FSN-istă odioasă, apoi în ”anii urii”, cum spune Horia Roman Patapievici, toată acea campanie împotriva intelectualilor. Iar acum văd împotriva mea o așarnare (înverșunare – n.r.) absolut uluitoare, și de o trivialitate consternantă.

Pierd teren și nu vor să recunoască că e greșeala lor. Dar, gata, subiectul e încheiat. Prefer să am o dezbatere cu Dan Barna, dar el mă tot refuză”, a spus Theodor Paleologu la ”Puterea Știrilor”.

Președintele USR, Dan Barna, a afirmat, marți, la Realitatea TV, că Theodor Paleologu, prin criticile care i le aduce în campanie, o sprijină pe Viorica Dăncilă să intre în turul II.

”Mi-e foarte greu să-l înțeleg pe Theodor Paleologu. Pe 18 iulie avea o postare în care spunea ce dramă ar fi ca PSD să intre în turul II. Acum pare a fi candidatul care nu-și mai aparține pentru că toate eforturile sale par să o împingă pe Viorica Dăncilă în turul II. Este o situație foarte nasoală”, a declarat Dan Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *