Skip to content
Politică

Theodor Paleologu, despre scandalul din Senat: Tăriceanu merita asta, adică trădătorul merita ca el însuși să fie trădat

" "

Theodor Paleologu, candidatul PMP pentru alegerile prezidențiale, a numit drept un spectacol jenant  și i-a caracterizat în termeni foarte duri pe ambii actori din acest scandal, numindu-l pe Meleșcanu drept un personaj care coboară treaptă cu treaptă într-o decădere morală, iar Tăriceanu un trădător care merita trădat.

„Cred, pur și simplu, că Teodor Meleșcanu s-a întors la matcă acolo unde îi e locul, de unde a pornit, și anume PSD, el a fost ministru a lui Iliescu, dar între timp a devenit mult mai inestetic. E un spectacol jenant, este degradant pentru ființa umană să vezi asemenea decădere a unui om care în anii ’90 făcea figură bunicică în contextul de atunci al guvernului Văcăroiu, era cel mai acceptabil dintre miniștri. Între timp, Meleșcanu a coborât treaptă cu treaptă în această decădere morală la care asistăm. 

" "
" "

Pe de altă parte, Tăriceanu merita asta, adică trădătorul merita ca el însuși să fie trădat la un moment dat. E un spectacol grotesc. Pe de o parte este revoltător, pe de altă parte este comic să vezi ca niște păpuși la teatru de păpuși care se ceartă între ei cei doi bătrâni vulpoi, Tăriceanu și Meleșcanu, unul trâdându-l pe celălalt care la rândul lui e un mare trădător.”, a afirmat Paleologu, conform b1.ro.

" "

1 comentariu la “Theodor Paleologu, despre scandalul din Senat: Tăriceanu merita asta, adică trădătorul merita ca el însuși să fie trădat

  1. Nea Paleologu, e clar ca iti scapă mișcările de culise. Ca îți scapă, e una, dar faptul ca te si erijezi in înțelept e alta. Nea Mele e cel care a condus permanent mișcarea politică postdecembristă (și o conduce si in prezent), chiar dacă formal n-a fost președintele ALDE. Întreabă-l pe nentu Băse, care te-a aruncat in luptă, si îți va explica el de ce l-a pus șef la SIE, cand el era președinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *