Skip to content
Puterea Știrilor Video

Theodor Paleologu, dezvăluire neașteptată: Au fost jurnaliști care au încercat să mă preseze să mă retrag în favoarea lui Barna

Inquam Photos / Octav Ganea

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, invitat în studioul Puterea Știrilor, a fost întrebat dacă se teme de o anchetă similară celei Rise Project în cazul Dan Barna, prezidențiabilul USR.

Paleologu a declarat că nu are de ce să se teamă pentru că e „un anteprenor pe bune”, dar este și se așteaptă să fie atacat în continuare ”pe tot felul de mizerii”.

„Când te prezinți în fața lui Moise Guran trebuie să pleci de la premisa că ești un cretin și că el le știe pe toate”

Mai mult, prezidențiabilul PMP a dezvăluit că au fost și jurnaliști care au încercat să îl „preseze moral” să se retragă în favoarea lui Dan Barna.

„Nu am de ce să mă tem. Eu sunt sunt un antreprenor pe bune. Am Casa Paleologu, care este o fundație mică ce se întreține din fonduri proprii, nu am primit niciodată sprijin de la stat. Nici nu vreau să primesc sprijin de la AFCN (Administraţia Fondului Cultural Naţional – n.r.) sau fonduri europene. Nu îmi propun lucrurile astea. Eu am o mică prăvălie de idei, cursuri. Este adevărat că este cea mai bună din România. Fac la Casa Paleologu ce nu se face în universitățile din România.

Pot fi atacat pe tot feluri de lucruri și sunt atacat cu tot felul de mizerii, că am apărut într-o poză cu cineva sau cu altcineva. Că mă susține Băsescu, Neamțu (Mihai Neamțu, purtătorul de cuvânt al PMP – n.r.) sau nu știu cine. Tot felul de lucruri de genul acesta. Eu pot fi atacat doar prin tot felul de asocieri (…).

Au fost și jurnaliști care au încercat să mă preseze moral să mă retrag în favoarea lui Barna. Sunt jurnaliști care, de fapt, nu sunt jurnaliști. Sunt jurnaliști care se cred omniscienți, care vorbesc cu o enormă superioritate. Când te prezinți în fața lui Moise Guran trebuie să pleci de la premisa că ești un cretin și că el le știe pe toate. Sau când ai de a face cu doamna Dogioiu (Ioana Ene Dogioiu, editorialist – n.r.) trebuie să știi că ești un acuzat în fața unui procuror. Pe mine nu mă afectează lucrurile astea, dar constat că sunt devieri foarte grave de la etica profesională”, a declarat prezidențiabilul PMP, la Puterea Știrilor.

Primul tur al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 10 noiembrie iar al doilea tur de scrutin, pe 24 noiembrie. O premieră pentru alegerile prezidenţiale este că românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

2 comentarii la “Theodor Paleologu, dezvăluire neașteptată: Au fost jurnaliști care au încercat să mă preseze să mă retrag în favoarea lui Barna

 1. N-am înțeles CARE e,DE FAPT,”minciuna” lui Paleologu ?
  Pe Guran,l-am auzit vreo câteva milioane de români,acum vreo
  două seri,în emisiunea Denisei Rifai,”minunându-se,nevoie mare”,
  cum că Paleologu („care nu e prost” , CITAT FIDEL !) nu ar prea
  înțelege „miza” acestor alegeri , adică aberația pusă în circulație
  de Barna și de agresivii săi troli „haBARNiști” și alimentată,până la
  refuz,de jurnaliști ca dvs.,de intelectuali deloc tineri DAR veșnic …
  „neliniștiți” și „generoși” în ATACURI LA PERSOANĂ … precum
  domnul Gabriel Liiceanu cel …. „fără pată și prihană”(!?!),de diverși
  postaci „de serviciu” și cam atât . Pe Guran l-am mai auzit,în aceeași
  emisiune,lamentându-se că Paleologu nu se retrage din cursa
  prezidențială,în favoarea lui Barna,cel cu …. „ficat”… (variabil!),cu troli
  de pomină,cu un comportament duplicitar și cu un nivel de cultură
  generală de … „se sparie gândul”,vorba cronicarului !…
  V-am citit articolul,în întregime (în mod excepțional,căci analizele
  dvs. entuziaste în … direcția barnistă NU MĂ „PASIONEAZĂ”!)…Nu am
  reușit să identific „minciuna” lui Paleologu,iar felul în care vă percepeți
  unul pe celălalt,chiar nu mă interesează .
  Prin urmare :
  CARE E „minciuna” lui Paleologu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *