Skip to content
Puterea Știrilor Video

Theodor Paleologu: Eu nu cred că aș fi continuat un discurs citit în timp ce oamenii cădeau în jurul lui Iohannis de oboseală și căldură

Inquam Photos / George Călin

Theodor Paleologu, candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP), invitat în studioul Puterea Știrilor, a readus în discuție episodul în care un militar american a leşinat la festivităţile de Ziua Marinei, chiar în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis.

Prezidențiabilul PMP l-a taxat pe actualul șef al statului pentru lipsa de reacție și a declarat că în locul candidatului PNL la prezidențiale, acesta nu ar fi continuat un discurs citit în timp ce oamenii cădeau în jur de oboseală și căldură.

Totodată, Paleologul atrage atenția că „un om care nu relaționează cu publicul deloc, n-are cum să vadă ce se întâmplă în jur”.

„Eu nu cred că aș fi continuat un discurs citit în timp ce oamenii cădeau în jurul lui Iohannis de oboseală, căldură ș.a.m.d. În primul rând, un om care nu relaționează cu publicul deloc, n-are cum să vadă ce se întâmplă în jur. Iohannis citește discursuri proaste scrise de alții, le citește prost și pe alea, ce să mai vadă ce se întâmplă în jur.

Este un episod foarte interesant în faptele apostolilor, când Sfântul Pavel predică în Efes și un tânăr adoarme și cade de pe geam. Sfântul Pavel se duce și îl resuscitează. Uite că a dat dovadă de empatie, i s-a întâmplat și Sfântului Pavel să provoace somnul unui ascultător. Nu că l-aș fi comparat pe Klaus Iohannis cu Sfântul Pavel”, a declarat Theodor Paleologu la Puterea Știrilor.

Militar leşinat chiar lângă Iohannis, la Ziua Marinei

Amintim că un militar american a leşinat la festivităţile de Ziua Marinei, chiar în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis.

Soldatul american de culoare se afla în Garda de onoare, în primul rând, chiar lângă preşedinte. S-a dezechilibrat, s-a sprijinit de colega din dreapta, apoi s-a lăsat pe spate, fiind prins de camaradul din rândul doi.

Ceilalţi i-au sărit în ajutor sprijinindu-l, iar un echipaj medical a venit imediat, l-a stropit cu apă şi l-a culcat la pământ. A fost luat urgent cu targa la ambulanţă, fiindu-i acordat primul-ajutor la faţa locului.

Astfel de incidente au loc regulat, în special la ceremoniile îndelungate, pe condiţii de caniculă, cu repetiţii extenuante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *