Skip to content
" "
Politică

Theodor Paleologu, la #ȘcoalaDeTeleviziune: Ludovic Orban ar trebui să facă o comisie care să ancheteze nelegiuirile guvernărilor anterioare

Featured Video Play Icon

Candidatul PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, consideră că prioritatea principală a noului guvern Orban ar trebui să fie constituirea unei comisii guvernamentale care să ancheteze modul în care și-au desfășurat activitatea ultimele guverne PSD.

”E nevoie de un audit foarte serios, pentru că tot ce s-a întâmplat în acești ani este de groază. Și tare mă tem că Ludovic Orban se va lăsa luat de alte urgențe și nu va face curățenie în urmă”, a spus Theodor Paleologu, în cadrul emisiunii ”România în mișcare”.

Moderată de Lavinia Șandru, emisiunea ”România în mișcare” este un proiect al Școlii de Televiziune (STV), în care cursanții STV pun întrebări și intră în dialog cu moderatorii și cu candidații la alegerile prezidențiale 2019.

Întrebat de un cursant cum ar colabora cu Ludovic Orban în cazul în care ar câștiga alegerile, Theodor Paleologu a precizat că în privința premierului nu are obiecții, ”ne cunoaștem foarte bine”, însă i-ar sugera să schimbe doi miniștri.

”Aș colabora foarte bine cu Ludovic Orban, ne știm de foarte multă vreme, dar i-aș sugera, pentru buna funcționare a guvernului, să se uite puțin mai atent la Ministerul Culturii, pentru că avea și opțiuni mai bune.

De asemenea, fiind vorba despre o atribuție importantă a președintelui, i-aș sugera să se gândească mai bine și la Ministerul de Externe. Nu că nu l-aș aprecia pe Bogdan Aurescu, este competent pe felia lui, dar am în vedere alți miniștri mai potriviți pentru portofoliul Externelor, oameni cu care aș putea colabora mai bine decât cu Bogdan Aurescu”, a declarat prezidențiabilul PMP.

Chestionat, de asemenea, în privința criticilor sale constante la adresa contracandidaților săi, Theodor Paleologu a afirmat că ”este normal să-i taxez de fiecare dată când greșesc sau când nu fac ce trebuie”.

”Este normal să relev slăbiciunile contracandidaților mei, pentru că dacă n-ar fi fost slabi eu n-aș fi candidat. Dacă domnul Iohannis ar fi fost bun pe funcția lui, nici prin cap nu mi-ar fi trecut să candidez. Dacă domnul Barna ar fi fost un candidat convingător, nici prin cap nu mi-ar fi trecut să candidez”, a mai spus Paleologu, în cadrul emisiunii ”România în mișcare”.

Școala de Televiziune (STV) continuă și marți proiectul ”România în mișcare”, avându-l invitat pe tânărul deputat PNL Pavel Popescu, iar acesta va răspunde la întrebările tinerilor care se pregătesc pentru o carieră în televiziune.

Un nou proiect #ScoalaDeTeleviziune și Lavinia Sandru: “România in mișcare”- cu Theodor Paleologu, candidatul PMP la funcția de președinte al României. Cursanții #STV pun întrebări și intră în dialog cu moderatorii și cu candidații la alegerile prezidențiale 2019!

Publicată de Scoala de Televiziune pe Luni, 4 noiembrie 2019

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *