Skip to content
Puterea Știrilor Video

Theodor Paleologu (PMP) mizează și pe electoratul PNL și USR la prezidențiale: Sunt candidatul cel mai legitim

psnews.ro

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie, Theodor Paleologu, a declarat la emisiunea ”Puterea știrilor” că, pe lângă voturile simpatizanților PMP, se bazează și pe o parte importantă a electoratului PNL și USR.

„Sigur, mă bazez pe cei care au votat PMP în trecut, acesta este soclul de la care pornesc, dar mizez foarte mult și pe electoratul PNL, pentru că sunt candidatul cel mai legitim din tabăra liberală – Klaus Iohannis nu are niciun fel de legătură adevărată cu liberalismul românesc, pe când eu asta am fost de când mă știu.

Pe de altă parte, mă bazez și pe un electorat USR, care se recunoaște foarte mult în ceea ce am eu de spus. Și să nu uităm un lucru: eu am fost dat afară din PNL pentru că am preconizat alianța cu Nicușor Dan. Eu sunt mult mai vechi în peisajul Nicușor Dan – Salvați Bucureștiul decât Dan Barna, care a apărut mult mai târziu și l-a și eliminat pe Nicușor Dan din partid”, a declarat Theodor Paleologu la ”Puterea știrilor”.

Candidatul PMP a mai spus că-și înțelege rolul „ca pe cel al unui federator, al unui om care creează consens”.

”Întâi pe dreapta, consensul care-mi va permite să acced la cea mai înaltă funcție în stat, apoi, dincolo de asta, filosofia mea privind exercitarea mandatului de președinte este una a consensului. Am de gând să conduc prin consens, pentru că așa scrie în Constituție”, a adăugat Paleologu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *