Skip to content
Politică

Theodor Paleologu (PMP): Victor Ponta profită de disperarea lui Tăriceanu pentru a-și îndeplini scopurile. Unul dintre ele ar putea fi înlocuirea Vioricăi Dăncilă la șefia PSD

rfi.ro

Theodor Paleologu a declarat marți seară, în direct pe B1TV, că Victor Ponta profită de momentul de slăbiciune din viața politică a lui Călin Popescu-Tăriceanu pentru a-și îndeplini scopurile. Unul dintre ele, spune candidatul PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie, ar putea fi înlocuirea Vioricăi Dăncilă de la șefia PSD, scrie b1.ro.

Este absolut lamentabil pentru că domnul Tăriceanu a părăsit baza guvernamentală acum, înainte de alegeri. Dintr-odată și-a dat seama că Guvernul nu era bun, era ineficient, era toxic. Este absolut penibil. Partea proastă este că e foarte nociv pentru țara noastră să avem instabilitate provocată de aceste considerații personale, politice, politicianiste de fapt, foarte mărunte.

Tăriceanu este disperat să-și salveze – crede el că-și salvează – destinul politic. Nu prea mai are cum. Este la sfârșitul unei cariere politice lungi, care a devenit din ce în ce mai penibilă pe parcurs.

După cum spuneam, e disperarea bătrânei cocote pe care nu o mai dorește nimeni. Că a găsit Ponta, foarte isteț, să profite de acest moment de slăbiciune, de disperare a acestei bătrâne cocote și au încropit această alianță. Foarte ingenioasă, evident, pentru Victor Ponta, care are ca scop înlocuirea doamnei Dăncilă la conducerea PSD. E cât se poate de evident. Ar putea să fie și altep lanuri pe care le are, poate de favorizarea lui Barna. Habar n-am, eu nu sunt un amator de scenarii. Nu mă interesează genul acesta de calcule, politicianiste. Eu îmi văd de drumul meu”, a spus Paleologu, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *