Skip to content
Video

Ticăie ceasul pentru Kovesi? Gorghiu: Nu cred că se emoționează ușor Tudorel Toader! EXCLUSIV

evz.ro

Ediția de marți a interviurilor video PSnews.ro a avut-o ca invitată pe Alina Gorghiu, senator al Partidului Național Liberal.

Astfel, în cadrul interviului, politicianul a făcut o serie de previziuni referitoare la soarta șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după anunțul pe care îl va face joi ministrul Justiției, Tudorel Toader. Mai exact, Gorghiu a precizat că joi va fi ziua în care ministrul Justiției va susține că nu are argumente pentru a propune reveocarea șefei DNA.

”Aud de raportul acesta, cu privire la posibila revocarea a doamnei Laura Codruța Kovesi, de luni buni. Domnul Toader, la două, trei săptămâni, încălzește această ciorbă. Eu am foarte mare apreciere pentru el ca tehnician al dreptului, am colaborat foarte bine, și vă mărturisesc că nu îl văd să ia decizia revocării fără argumente. Și cum nu cred că sunt argumente suficiente pentru a lua această măsură sau pentru a demara această procedură, cred că joi va fi ziua în care va spune: <<Domnule, nu am suficiente argumente, acest subiect al revocării pentru mine, Tudorel Toader, este închis!>>”, a susținut Alina Gorghiu.

Pe de altă parte, confruntată cu faptul că anumiți lideri ai PSD i-au dat două variante ministrului Justiției (o revocă pe Kovesi sau demisionează), senatorul PNL a susținut că ”Tudorel Toader nu se emoționează așa ușor” și nu își va da demisia.

”Eu nu cred că se emoționează ușor domnul Tudorel Toader. Sinceră să fiu nu își va da nici demisia. Eu nu văd în programul de guvernare al PSD, vreo liniuță sau vreun paragaf, în care să oblige PSD-ul să revoce conducerea DNA. De altfel, subiectul este fâsâit deja, pentru că după conferința domnului Iohannis, în opinia mea, s-a terminat tema revocării, e închisă”, a mai susținut fostul lider al PNL.

Înregistrarea este disponibilă de la momentul 18:12 și până la final:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *