Skip to content
Știri locale Timiș

Timiș: Consilierii județeni ai PSD nu au decis încă dacă votează propunerile la funcția de vicepreședinte al CJ

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Deocamdată nu s-a decis dacă cei șapte consilieri județeni din partea PSD vor oferi votul lor celor două propuneri (sau una, vom vedea) de vicepreședinte pentru conducerea CJ Timiș, hotărârea se va lua în funcție de numele propuse, spune Sorin Grindeanu, prim vicepreședintele PSD.

Dacă vorbim despre persoane de calitate, cu experiență administrativă, aceștia vor avea susținerea social-democraților, spupropune acesta, conform ziuadevest.ro.

" "
" "

Haideți să vedem candidații, în discuțiile cu colegii mei le-am cerut o opoziție constructivă. Vedem cine candidează, contează foarte mult, ne-am înțeles rolul de opozanți și îl vom folosi.

Deocamdată, mai ales cei de la PNL se țin de jocuri mici. Eu nu îl cunosc personal pe Cristian Moș (nr. probabila propunere a USR PLUS pentru această funcție), o să îi întreb pe colegii mei.

Important e să se facă treabă, deja sunt două luni de când suntem în situația aceasta.

Revin, așa cum am spus acesta e un joc de copii mici. Să așteptăm ședința, sunt convins că colegii mei, dacă sunt persoane dincolo de orice suspiciune și au experiență, probabil că vor lua o decizie constructivă”, a spus Grindeanu.

O echipă completă e absolut necesară la conducerea instituției, având în vedere situația actuală.

Există un joc de-a șoarecele și pisica, și nu ar trebui să se întâmple. Peste două săptămâni avem alegeri generale, Timișul are nevoie de tot ce înseamnă echipă completă.

Nu avem nevoie de jocuri politice. Vedem frica lui Alin Nica, de a nu avea vicepreședinte de la USR, de a avea puterea totală. Am văzut cum au gestionat situațiile de urgență, în care unele localități cu rată mai mică au fost carantinate, dar unele cu rată mai mare nu”, a mai menționat Sorin Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *