Timiş: Deţinut evadat din punctul de lucru exterior, căutat de poliţie

NEWS.RO
NEWS.RO

Un deţinut în vârstă de 25 de ani, din Penitenciarul Timişoara, condamnat definitiv la doi ani pentru furt calificat, a părăsit locul de muncă Dietrich Honold din municipiul reşedinţă, iar acum este căutat de poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timişoara, Ramona Bană, a declarat, marţi, că dispariţia evadatului Sava Tiberiu Flavius a fost semnalată după miezul nopţii de luni spre marţi, informează agerpres.ro.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Părăsirea fără autorizare a locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, se poate apela numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Timişoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228.

Autor

  • Ionuț-Valentin Bouroș

    Ionuț-Valentin Bouroș, redactor PS News . Ionuț-Valentin Bouroș este student în anul II la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. A intrat în presă în ianuarie 2023, în urma unui Internship la PS News.

Citește și: