Grapini: Partidul Umanist Social-Liberal vrea să obțină 7% în alegerile locale de anul viitor

Maria Grapini
Sursa foto: X

Vicepreşedintele Partidului Umanist Social-Liberal, europarlamentarul Maria Grapini, a declarat, vineri, la Timişoara, într-o conferinţă de presă, că ţinta formaţiunii în alegerile locale de anul viitor este un procentaj de 7%.

Grapini a arătat că a crescut numărul de membri ai filialei PUSL Timiş la 1.100, iar în 18 noiembrie va avea loc conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene.

„Politica noastră este ca în decembrie să facem o analiză şi un consiliu naţional să vedem cum stau toate judeţele, iar cel târziu în ianuarie 2024 se va lua decizia dacă vom merge singuri în alegerile locale de anul viitor sau în alianţă cu PSD. Am reuşit să conving un om de afaceri apolitic, pe Ştefan Belenco, pe care l-am numit preşedinte al filialei Timişoara a PUSL. Acum, şansa organizaţiei Municipiului Timişoara este să crească foarte sănătos şi bine, sub conducerea acestui lider care şi-a asumat să intre în politică. Este dorinţa mea ca oamenii de afaceri care au reuşit în business, care au 40-45 de ani, să se implice. Dacă sunt nemulţumiţi de politicile publice, trebuie să intre şi să fie înlocuiţi cei care nu sunt performanţi. În alegerile locale vrem un scor de 7%”, a detaliat Maria Grapini.

În altă ordine de idei, eurodeputata a subliniat că persoanele care au centrale termice nu trebuie să fie îngrijorate. Maria Grapini a precizat că Directiva legată de eficientizarea clădirilor este în fază de negociere instituţională, dar statele membre au foarte multe sarcini în această Directivă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: