Timiș: lucrări de igienizare la bazinul de înot din Complexul Sportiv Bega

Cosmin Tabără
Sursa foto: media.pnl.ro

Cosmin Tabără, viceprimarul municipiului Timișoara, anunță încheierea lucrărilor de igienizare la bazinul de înot din Complexul Sportiv Bega. În cadrul acestora s-au igienizat vestiarele, grupurile sanitare și holurile, dar s-au realizat și lucrări de zugrăvire.

„Au fost igienizate vestiarele, grupurile sanitare și holurile. Au fost făcute lucrări de zugrăvire, au fost revopsite țevile și caloriferele, au fost înlocuite cuierele rupte.

A fost golită apa din bazin și au fost făcute reparații la cuva bazinului, au fost reparate rosturile și completate bucățile de gresie lipsă, s-au verificat și curățat diuzele prin care intră apa în bazin și au fost schimbate delimitatoarele de culoare. Toți pereții au fost dați cu lavabil”, transmite Cosmin Tabără, citat de media.pnl.ro.

„Infrastructura sportivă din Timișoara suferă prin lipsa ei, ani de zile nefiind construit ceva nou. Până la finalizarea proiectelor aflate în lucru, avem obligația de a întreține în condiții bune ceea ce avem”, adaugă viceprimarul liberal al municipiului Timișoara.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: