Timiș: pod nou peste Bega, situat la Remetea

pod Bega
Sursa foto: media.pnl.ro

Consiliul Județean Timiș are în derulare un proiect care vizează construirea unui pod nou peste Bega, la Remetea, amenajarea drumului de legătura și modernizarea intersecției. Alexandru Proteasa, vicepreședintele administrației județene, precizează că a fost deja semnat contractul pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic.

„A fost deja semnat contractul pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic. Reprezentanții societății câștigătoare vor veni la fața locului pentru a a identifica rapid și corect soluția optimă pentru construirea unui nou pod și al întregului ansamblu de acces dinspre DN6 – Remetea Mare spre Bucovăț.

Podul cu pricina este în exploatare de peste 100 de ani, iar condițiile de siguranță și confort pentru circulația rutieră nu mai corespund cu normele tehnice în vigoare.

Așadar, parcurgem cu atenție, dar și cu operativitate maximă, toate procedurile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestei investiții ce va avea un impact pozitiv major pentru locuitorii din zonă”, transmite liberalul, preluat de media.pnl.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: