Skip to content
Știri locale Timiș

Timiș: Polițiștii nu au deschis dosar penal în urma indicentului dintr-un bloc provocat după ce s-a făcut dezinsecţie

Facebook

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş au anunţat că, în urma anchetei, nu s-a întocmit dosar penal în cazul dezinsecţiei făcute într-o cofetărie aflată la parterul unui bloc din Timişoara.

Nu s-au întrunit elementele constitutive ale vreunei infracţiuni. Nu s-a întocmit dosar penal”, a transmis IPJ Timiş, miercuri.

Marţi seară, un apel la numărul de urgenţă 112, anunţa că în scara unui bloc de pe Calea Şagului din Timişoara se simte miros înţepător care pătrunde şi în apartamente.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, două autospeciale de transport personal şi victime multiple (ATPVM), un echipaj CBRN şi un motoventilator.

Persoanele care locuiesc în acea scară a imobilului au fost evacuate.

Miercuri dimineaţa s-a constatat că nu au mai fost detectate substanţe toxice, astfel că oamenii s-au putut întoarce în locuinţe.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a cerut ca Serviciul de Control în Sănătate Publică din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş să facă o anchetă în acest caz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *