Skip to content
Știri locale Timiș

Timiş: Pompierii de la ISU au acceptat provocarea Jerusalema Challange. Cum dansează pe cântecul lansat în Africa de Sud VIDEO

Featured Video Play Icon

Pompierii din Timişoara au înregistrat un video cu scopul de a aduce un zâmbet pe buze şi energia necesară pentru o zi de muncă.

Pompierii de la ISU Timiş au acceptat provocarea Jerusalema Challange, dansul pe o melodie lansată în Africa de Sud, în 2019, de către Master K şi Nomcebo.

Clipurile realizate în toată lumea, în spitale, în diferite instituţii, şcoli, pe acoperişuri, plaje sau spaţii publice devin virale pe Facebook, Twitter sau TikTok.  „Cine zice că pompierii nu fac faţă provocărilor?   #Jerusalema #Challenge a fost transformat într-un antrenament plin de energie de către pompierii din cadrul Detaşamentului 2 de Pompierii Timişoara.   

Sperăm ca acest video să vă aducă şi dumneavoastră un zâmbet pe buze şi energia necesară pentru o zi de muncă”, au scris pompierii de la ISU Timiş, pe pagina lor de Facebook. Videoclipul pompierilor de pe Fabebook a adunat într-o zi peste 412.00 vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *