Timiş: Un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi în casă; o persoană necunoscută, surprinsă în locuinţă, căutată de poliţie

Poliţiştii timişeni au deschis dosar penal pentru omor calificat, după ce un bărbat a anunţat, în noaptea de marţi spre miercuri, că şi-a găsit bunicii decedaţi, într-o locuinţă din apropierea Palatului Justiţiei din Timişoara, şi a surprins o persoană necunoscută, care a fugit.

„Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un imobil din Piaţa Ţepeş Vodă, un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi (un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie de 78 de ani), iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută, care a fugit. Poliţiştii efectuează cercetări pentru depistarea persoanei şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit”, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, informează agerpres.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: