Skip to content
Siguranța cetățeanului

Poliţiştii i-au identificat pe cei care au anunţat cele două bombe la Timişoara

Update 15.29

Poliţiştii din Timiş au aflat cine a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa amplasarea de bombe în incinta Liceului Catolic din Timişoara şi la Iulius Town, cel mai mare complex comercial din Timişoara. Este vorba de un elev şi o femeie, potrivit ziare.com.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, poliţiştii i-au identificat pe cei care au apelat numărul 112 pentru a anunţa amplasarea de bombe la Liceul Catolic şi la Iulius Town, în Timişoara.

Urmează ca cei doi să fie găsiţi de poliţişti şi sancţionaţi.

În cazul Liceului Catolic, un elev care a lipsit mai multă vreme de la şcoală a fost cel care a sunat să anunţe plasarea unei bombe în incinta unităţii şcolare.

În cazul centrului comercial, o femeie cunoscută cu probleme psihice ar fi sunat la 112 să anunţe amplasarea unei bombe.

Atât la Liceul Catolic, cât şi la Iulius Town s-a dovedit că a fost alarmă falsă.


Update 13.26

O a doua amenințare cu bombă a fost anunțată la Timișoara, în decurs de o oră, miercuri, 12 ianuarie. Polițiștii au primit o sesizare că o bombă ar fi amplasată și în incinta centrului Iulius Mall, din Calea Aradului.

Din primele informații s-ar părea că este vorba despre o femeie care a sunat la 112 și a anunțat polițiștii. Oamenii legii iau în considerare și posibilitatea ca aceasta să aibă probleme psihice. Mallul nu va fi evacuat, în prima fază, însă echipele de intervenție fac verificări la fața locului.


Autorităţile intervin, miercuri, după ce au primit un apel la numărul 112 care anunţa că în Liceul Catolic din Timişoara ar fi amplasată o bombă. Au fost evacuaţi toţi elevii în curtea unităţii.

Poliţiştii au fost anunţaţi, miercuri, printr-un apel la numărul de urgenţe 112 că la Liceul Catolic, aflat în centrul oraşului Timişoara, ar fi o bombă.

Sute de elevi au fost evacuaţi în curtea unităţii, scrie news.ro.

Poliţiştii de la SAS, pompieri şi pirotehnişti de la ISU au ajuns la faţa locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *