Skip to content
Știri locale Timiș

Timişoara: Angajat al Spitalului de Copii, cercetat pentru agresiune sexuală după ce poliţiştii s-au autosesizat

Facebook/Blue Soft

Un angajat al Spitalului de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara este cercetat pentru agresiune sexuală, după ce informaţii despre faptele bărbatului au apărut în mediul online, iar poliţiştii Secţiei 3 din Timişoara s-au autosesizat, potrivit news.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Timiş, cercetările au loc sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

„În urma apariţiei în mediul online a unor informaţii cu privire la faptul că mai multe paciente acuză că au fost agresate sexual de către un angajat al Spitalului de copii din Timişoara, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş este abilitat să comunice următoarele: Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală şi efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara în vederea  stabilirii situaţiei de fapt şi luării de măsuri legale”, transmite IPJ Timiş.

Potrivit presei, un asistent medical al Spitalului de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara ar fi agresat mai multe mame care îşi însoţeau copiii internaţi în unitatea medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *