Skip to content
Știri locale Timiș

Timișoara: Funcționara din primărie care era în război cu Robu a câștigat bătălia. Era acuzată că stă pe Facebook la lucru

tion.ro
" "

Funcționara din Primăria Timișoara acuzată că stă mai mult pe Facebook în loc să lucreze a câștigat în instanță, după ce a contestat decizia de sancționare iscălită de Nicolae Robu. Ea l-a dat în judecată pe fostul primar, care i-a dat o mustrare scrisă. Primăria n-a făcut încă recurs, potrivit tion.ro.

Mirela Toc, funcționara care a fost pusă să lucreze într-un birou extrem de mic și a fost trimisă la Comisia de Disciplină, fusese sancționată cu mustrare scrisă, în urmă cu un an.

" "
" "

Conform unei sesizări semnate de fostul primar, Mirela Toc, consilier clasa I gradul profesional superior, ar fi stat mai mult pe internet decât la lucru, deși era în instituție. Ea era acuzată, cu ore și minute, că petrecea timpul pe Facebook, pe e-mail, Twitter, Instagram sau pe alte site-uri de știri și de lifestyle.

În vara anului trecut, Robu a semnat o dispoziție de primar prin care o sancționa disciplinar pe Mirela Toc cu „mustrare scrisă”. Comisia de Disciplină a propus, de fapt, retrogradarea într-o funcție publică de nivel inferior și diminuarea salariului timp de șase luni.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *