Skip to content
Știri locale Timiș

Timișoara: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat carantina de 72 de ore, din luna martie Instanţa a respins recursul făcut de Raed Arafat

" "

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins recursul formulat de secretarul de stat din cadrul Ministerului de Interne Raed Arafat la decizia Curţii de Apel Bucureşti care declarase ilegal ordinul de prelungire cu 72 de ore a carantinei pentru Timişoara, în 22 martie. Decizia instanţei nu mai afectează Timişoara, care nu se mai află în carantină, potrivit news.ro.

Judecătorii de la ICCJ i-au respins secretarului de stat Raed Arafat recursul, astfel că aceştia menţin ceea ce au decis colegii lor de la Curtea de Apel Bucureşti, şi anume că măsura de carantinare prelungită pentru Timişoara, Dumbrăviţa, Ghiroda, Moşniţa Nouă şi Giroc a fost abuzivă şi nejustificată.

" "
" "

Şeful DSU Raed Arafat a decis peste hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă să prelungească restricţiile cu încă 3 zile, în perioada 22-24 martie.

Sentinţa definitivă a instanţei supreme nu mai schimbă nimic, întrucât valabilitatea ordinului este împlinită şi expirată. Timişoara a stat 24 de zile în carantină zonală, scrie news.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *