Tineretul liberal din Vrancea, gata pentru alegerile din 9 iunie!

Sursă foto: Facebook

La ședința convocată aseară de Claudiu Matei, președinte TNL Vrancea și consilier județean, au participat peste 200 de tineri din județul Vrancea, președinți de organizații, aleși locali care provin din rândul organizațiilor de tineret și viitori candidați pe listele Partidului Național Liberal.

Printre invitații prezenți la ședință s-au aflat: Dragoș Ciobotaru, președinte PNL Vrancea și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, Valentin Resmeriță, candidat la funcția de primar al Municipiului Focșani, Ionel Cel-Mare, vicepreședintele CJ Vrancea, Adrian Crețu, administrator public al județului Vrancea, Ciprian Epure, candidat pentru Parlamentul European, dar și numeroși consilieri județeni și locali.

„Vă provoc să credeți în voi și în obiectivele voastre profesionale, administrative și politice. Împreună, am câștigat alegerile în anul 2020 și am demonstrat ca liberalii fac o altfel de politică și administrație, așa cum ne-a învățat și arătat tuturor președintele Cătălin Toma. PNL Vrancea este partidul care a investit în educație, în proiecte pentru tineri și noi suntem cei care trebuie sa le explicăm vrâncenilor despre toate obiectivele de investiții realizate de echipa liberală de la Consiliul Judetean si a colegilor primari din cadrul PNL. Tineretul Național Liberal este cea mai bună școală politică, iar acesta este meritul fiecăruia dintre dumneavoastră și vă mulțumesc pentru intreaga activitate. Dragoș Ciobotaru la Consiliul Județean Vrancea și Valentin Resmeriță la Primăria Municipiului Focșani reprezintă un deziderat al tuturor vrâncenilor, nu doar al PNL, iar noi, tinerii liberali, vom fi alături de dumneavoastră”, le-a transmis președintele TNL Vrancea, Claudiu Matei.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: