Skip to content
Puterea Știrilor Video

Tinerii liberali, față-n față cu președintele țării la Gala Premiilor TNL. Mara Mareș: Ne-a spus că generația tânără vine din urmă și este de calitate

Featured Video Play Icon PS News

Președintele TNL, Mara Mareș, a fost cel mai recent invitat al ediției video ”Puterea Știrilor”. În cadrul interviului, liderul TNL a vorbit, printre altele, și despre Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu-Quintus”, eveniment care a avut loc sâmbătă și la care a luat parte atât președintele PNL, Ludovic Orban, cât și șeful statului, Klaus Iohannis.

Astfel, întrebată cum a fost întâlnirea tinerilor liberali cu președintele României, șefa TNL a declarat:

”Excepțională! Prezența președintelui Iohannis și faptul că a acceptat premiul nostru, l-am premiat cu distincția ”Garantul democrației”, evident simbolic, ne-a dat foarte multă energie, ne-a motivat extraordinar pentru alegerile care urmează și a arătat recunoștere pentru TNL prin prezența dânsului acolo. Cumva ne-a spus faptul că suntem importanți, că noi contăm, crede în noi și că generația tânără vine din urmă și este de calitate, profesionistă, tenace, muncitoare. Lucruri pe care noi în TNL le știam, însă prezența președintelui PNL, Ludovic Orban, și prezența președintelui Klaus Iohannis, ne-a confrimat lucrul acesta.

La gală au fost prezenți 400 de tineri liberali din toată țara. Ar fi fost și mai mulți dacă nu am fi fost constrânși de numărul locurilor din Sala Teatru din Cazinoul din Sinaia. Gala premiilor TNL este un eveniment de tradiție. A început acum vreo 11 ani, iar noi am reluat-o anul acesta – de când cu noua echipă a TNL – și ne dorim să ducem tradiția mai departe. Noutatea galei este că ea se numește acum ”Mircea Ionescu Quintus”, în memoria și în onoarea celui care a fost Mircea Ionescu Quintus”, a declarat deputatul Mara Mareș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *