Skip to content
" "
Politică

Tinerii social-democraţi, pretenții mari la alegerile locale. Ce promisiuni le-a făcut Dragnea

Tinerii social-democraţi vor avea la alegerile locale câte doi candidaţi pe listele PSD la comune, oraşe şi municipii.

În acest sfârşit de săptămână, la Vişeu de Sus, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional al Tineretului Social-Democrat, la care au participat peste 300 de tineri. În cadrul întâlnirii, s-a luat în discuţie situaţia fiecărei organizaţii TSD din ţară şi au fost centralizate candidaturile pentru alegerile locale din 5 iunie.

" "
" "

„Situaţia arată promiţător. Aţi văzut, în ultima perioadă, atât din parte preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, cât şi din partea seniorilor din organizaţiile din ţară, că tineretul va fi extraordinar de bine promovat şi susţinut. Însă vom beneficia de aceste lucruri doar dacă muncim şi dacă arătăm că suntem într-adevăr o forţă. Din acest motiv, astăzi, odată ce am centralizat acele candidaturi pentru alegerilor locale din luna iunie, pot să vă spun că vom avea cel puţin câte doi tineri pe listele pe care PSD le va depune la comune, oraşe şi municipii. Aceşti tineri vor fi vectorii generaţiei noastre în perioada următoare”, a spus preşedintele TSD, Gabriel Petrea, potrivit unui comunicat.

Potrivit acestuia, toţi tinerii social-democraţi care se vor afla pe listele pentru alegerile locale din 5 iunie vor trece printr-un proces de formare şi informare, care va cuprinde o serie de traininguri despre statutul alesului local şi despre administraţia publică din România.

După şedinţa Comitetului Executiv, s-a desfăşurat şi întâlnirea reprezentanţilor Ligii Tinerilor Întreprinzători Social-Democraţi.

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a declarat că această primă întâlnire a tinerilor din întreaga ţară, în Vişeu de Sus, arată forţa pe care o reprezintă, în acest moment, organizaţia de tineret a social-democraţilor maramureşeni şi determinarea cu care se implică în viaţa politică.

„Sunt mândru de realizările tinerilor social-democraţi din Maramureş, de faptul că prima întâlnire a TSD la nivel naţional a avut loc în judeţul nostru. Tinerii au forţa necesară de a aduce o schimbare şi determinarea necesară de a lupta pentru crezul lor. Cosmin Butuza – preşedintele TSD Maramureş – este un lider care a ştiut să închege alături de el o echipă de excepţie, o echipă cu care ne mândrim şi noi, organizaţia PSD Maramureş, şi pe care îi vom promova pe lista de candidaturi din 5 iunie”, a afirmat Gabriel Zetea.

În context, deputatul Gheorghe Şimon, vicepreşedinte PSD, a arătat că tinerii sunt motorul întregii vieţi politice şi administrative şi au de spus un cuvânt important în ceea ce priveşte competiţia electorală care urmează în viitorul apropiat.

„Tinerii noştri sunt cei care ne dau forţa necesară de a continua, cei care, alături de experienţa noastră, ne oferă elanul de a merge neobosiţi mai departe. (…) Urez tuturor tinerilor social-democraţi mult succes atât în competiţia internă, care va stabili numele viitorilor candidaţi pe listele PSD, cât şi în marea bătălie din 5 iunie”, a subliniat vicepreşedintele PSD, citat de Agerpres.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *