Skip to content
Politică

Tinerii sunt viitorul nostru, trebuie să se simtă în siguranță, să rămână, să se dezvolte și să-și crească copiii în propria lor țară

e-invest.ro

Tinerii sunt viitorul nostru, trebuie să se simtă în siguranță, să rămână, să se dezvolte și să-și crească copiii în propria lor țară. Aceasta este cea mai inteligentă investiție pe care o națiune o poate face!

De aceea noi, PSD, facem o prioritate din sprijinirea tinerilor. Vrem să le asigurăm stabilitate, locuințe, locuri de muncă, pentru a-și întemeia familii și trăi civilizat, la standarde europene.

Guvernul nostru a eliminat impozitarea veniturile din tranzacțiile imobiliare care nu depășesc 450.000 de lei, a subvenționat dobânzile la credite și a şi a redus cota la 5% TVA pentru achiziția de astfel de locuințe.

În 2019, prin programul Prima Casă, s-a alocat un fond de aproape 2 miliarde de lei – peste 418 milioane de euro – pentru garanții bancare care să suțină creditele imobiliare cu avans minim – de numai 5% – pentru achiziția ori construcția de locuințe.
Astfel, alte sute de mii de români, cu vârsta până-n 35 de ani, se vor alătura celor peste 260 000 de tineri care au beneficiat anul trecut de sprijinul programului.

Relevant pentru impactul major și succesul programului este că-n 2019, nu mai puțin de 15 bănci participă și acordă finanțare pentru Prima Casă!

(P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *