Skip to content
Politică

Ținta electorală a lui Ponta pentru turul I și ce calcule face pentru turul II

Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, a dezvăluit, duminică seara, în cadrul unei emisiuni televizate la Antena3, că obiectivul campaniei sale pentru primul tur de scrutin este de a lua cel puţin 37,5%, adică scorul obţinut la alegerile europarlamentare de către social democrați.

Victor Ponta a mai spus că pentru a şti ce se va întâmpla în turul doi este foarte interesat de rezultatele pe care le vor acumula candidaţii USL – respectiv el şi Călin Popescu Tăriceanu, vizavi de grupul ”candidaţilor lui Băsescu, format din Monica Macovei, Elena Udrea şi Klaus Iohannis.

„Obiectivul este de a a lua în primul tur scorul pe care l-am avut şi la europarlamentare, scorul de 37,5%. Dacă este mai mult, e bine, dacă este mai puţin, nu e bine. Dar cel mai mult mă interesează voturile pe care le iau candidaţii USL.

Şi eu consider că eu şi cu domnul Tăriceanu reprezentăm candidaţii USL, aşa cum consider că doamna Macovei, domnul Iohannis şi doamna Udrea reprezintă candidaţii lui Băsescu. Deci practic, trebuie să vedem cât iau candidaţii USL în primul tur, faţă de cei trei candidaţi ai lui Băsescu şi atunci probabil vom şti ce se întâmplă în turul doi”, a afirmat Victor Ponta.

3 comentarii la “Ținta electorală a lui Ponta pentru turul I și ce calcule face pentru turul II

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *